Clarin.dk

Søg resurser i clarin.dk-arkivet

For at kunne søge skal du først have accepteret Clarin.dk Public License som du IKKE har accepteret. Klik her for at læse og acceptere licensen.

Søg i tekster og deres metadata

Her har du mulighed for at kombinere søgning i metadata og i selve teksten ved hjælp af såkaldt regulære udtryk. Der er dog en grænse for hvor mange tekster, der kan søges i på en gang. Hvis søgningen inkluderer for mange tekster vil det give en fejlmeddelelse. I så fald må du begrænse søgningen.

Indtast den XPath der skal bruges til at finde de tekster der skal søges i

Den XPath der angives skal henvise til et eller flere metadataelementer i TEI-P5 headeren. For at begrænse belastningen på serverne må den givne XPath maksimalt returnere 500 tekster. Søgningen foretages kun i de tekster som du har rettigheder til at tilgå.

Vælg den søgning/analyse du vil udføre:


Indtast det regulære udtryk der skal søges efter. Vær opmærksom på at der grundet XML-opmærkning ofte kan være indsat et mellemrum imellem ord og tegnsætningstegn, som måske ikke intuitivt burde være der. Dette kan løses ved at indsætte "\s*" på steder i det regulære udtryk hvor man er usikker på om der er et mellemrum. Operatoren "+" virker desværre ikke, men istedet kan operatoren "*" bruges, f.eks. kan "\w+" skrives som "\w\w*".

Resultatliste


Fold resultater sammen